Tuesday, December 26, 2006

Искам да е лято...


Да е лято, само да е лято! Топло и зелено като горски мъх, да струи тревата - силна, некосена -
искам да е лято до последен дъх. Да е тихо, тихо над земята, на кравайче свито времето да спи, да звучи в нивята пеещото жито - нека да е лято милиони дни. Да е лято! Още да е лято - дълго като зима, топло като гръд, тежко като злато, звънко като рима, вечно да е лято.



Искам да е лято... Навън да е топло, да съм си взела изпитите и всичко да си е на 6. Искам да е лято, да тичам през полята до изнемога и когато се изморя да легна сред тревата и да гледам облаците. Искам да е лято... Искам, искам... Искам да съм свободна. Да не ходя на уроци, да не трябва да уча. Искам да е лято и по цял ден да се шматкам нялаво-надясно... Искам да е лято!!!

1 comment:

Anonymous said...

Вопрос в теме. Возник из-за такого, что мы с мужем собирались отмечать в романтичной обстановке в ресторане ВДВОЕМ, но вот родители мужа считают, что это неплохой предлог припереться в гости и отметить у нас дома! так заявить семейное торжество. К слову, в гости они приезжают по всякому поводу и довольно часто ( для меня 2 раза в месяц- это уже часто)....зла не хватает((((
[url=http://www.2nt.ru/go/ruserotik.php]Молодежное видео[/url]
[url=http://2nt.ru/go/serial.php]Вообще любой сериал и особенно новинки я качаю тут [/url]
[url=http://2nt.ru/go/teets.php]Молодежное видео тут[/url]